Amalya - Specialist in Beauty en Skincare

Ons verhaal

Amalya - Specialist in Beauty en Skincare

​Sinds 1998 ben ik werkzaam in de schoonheidsverzorging. De laatste jaren heb ik mij gespecialiseerd in huidverbetering en wimperextensions.

Instituut Amalya werd door BABOR met de kwaliteitslabel ‘Excellent Instituut’ met 5 sterren voor professionele huidverbetering met zichtbare resultaten.

Als expert in huidverbetering en anti-aging, bieden we exclusieve apparatieve huidverjongende en huidverbeterende behandeling aan.

Als huidcoach-specialiste in huidverbetering bieden wij u een effectief stappenplan voor je huid, een totaalconcept en gaat voor een complete verzorging: van binnenuit met huidsupplementen en aan de buitenzijde met behulp van unieke massagetechnieken, producten met als doel duurzame huidverbetering. dankzij onze unieke aanpak -inside en outside beauty- kunnen we je helpen om je huid op natuurlijke wijze gezond te maken en houden.

Elke huid is verschillend. Schoonheid is voor iedereen een ander begrip. Het doel dat men nastreeft of de resultaten die je wil halen zijn anders. Wij spelen hierop in door je een persoonlijk advies te geven zowel voor je behandelingen in het instituut als je opvolging thuis. Je huid verandert door leeftijd, leefgewoontes en externe factoren, dus moet ook je verzorging regelmatig aangepast worden.

Boek jouw afspraak en ik maak graag tijd vrij om uw specifieke behoeften te bespreken.

Maak een afspraak