Merken

 

Babor Skincare Experience

MERKEN

Babor Skincare Experience

Schoonheid is iets heel persoonlijks. Want uw huid is zo individueel als uw vingerafdruk. Daarom begint elke beauty-belevenis bij BABOR met een huidanalyse waarin wij toelichten wat uw huid werkelijk wenst. In de behandeling ontstaat daaruit een buitengewone schoonheidsbelevenis

die high-performance ingrediƫnten en een absolute verwenfactor met elkaar verbindt.

En wel precies afgestemd op uw behoeften. Wij zijn ervan overtuigd dat wij allemaal de beste versie van onszelf zijn als wij ons mooi voelen en lekker in ons vel zitten. Daarom willen wij u graag met de meest effectieve formules, zeer professioneel advies en individuele behandelingssystemen een voelbaar en zichtbaar extra bieden.

Uw Babor Belevenis

MERKEN

Uw Babor Belevenis

Een behandeling met de BABOR Expert Methode is een belevenis die dieper gaat dan de huid. De typische BABOR elementen activeren de huid van het oppervlak tot in de diepte. De BABOR Expert stemt elk product individueel op uw behoeften af. Daarbij voelt de afwisseling van warme en koude elementen niet alleen goed aan, maar maakt in feite de huid wakker. Voor u is een behandeling een ultiem welbevinden. Voor uw huid is het een power work-out. Want met de uitgekiende technieken halen wij het maximale uit de product-performance. Voor het weergaloze gevoel van een met BABOR verzorgde, vitale huid.